I ønskes alle en god jul og et godt Nytår!

I dag var første officielle dag for vores nye 5. klasses elevvagter. De vil fremover være ekstra hjælpere i gården på Sjællandsgade, hvor de vil være behjælpelige med at løse mindre konflikter og trøste, hvor det er nødvendigt. Elevvagterne erstatter naturligvis ikke de almindelige gårdvagter, men supplerer disse. Vi glæder os over at de "store"  i den grad gerne vil hjælpe de mindre med at få nogle gode pauser.

Kulturklasserne arbejder med mindesmærker KØS -Museum for Kunst i det Offentlige Rum

Årets 1.plads i juleudsmykning går til 7.B som udmærkede sig ved den ekstraordinære gode julestemning med bl.a. julemand, levende juletræ og elektrisk juletog med pebernødder. Stort til lykke. I har vundet 500 kr. til klassekassen.-Glædelig jul til alle klasser.